Göreve başladığı günden bugüne kadar her gün onlarca kişi, kurum, kuruluş ve vatandaş tarafından ziyaret edilen Vali Çiftçi’nin son ziyaretçileri engelliler oldu.

Vali Çiftçi’yi son ziyaret edenler arazında Çorum Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Gül Ahlatçı Elmas, beraberindeki 3 öğretmen ve 3 öğrenci yer aldı. Vali Çiftçi ile görüşen Elmas ile beraberindeki heyet hem yeni görevinde başarı dileklerini iletti hem de yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Çiftçi’ye bilgi verdi. Heyet Vali Çiftçi’ye engelli gençler tarafından yapılan hediyeleri de sundu.

Vali Çiftçi ayrıca ilimizde faaliyetlerini sürdüren Defne Özel Rehabilitasyon Merkezi’nin sahibi Nagehan Yıldırım, Kurum Müdürü Mustafa Bozkurt, Kurum Psikoloğu ve iki öğrenciyi de ağırladı. Vali Çiftçi’yi kutlayarak yeni görevinde başarı dileyen heyet yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi sundu.

Engellilere hizmet veren kurumların ve öğrencilerin ziyaretlerinden memnun kalan Vali Çifti iki heyete de yakın ilgi göstererek uzun süre engelli bireylerle sohbet etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim