Kısa adı ÇESOB olan Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi’ni Türkiye’nin sigortası olarak gördüklerini söyledi.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonrasında kendisini yalnız bırakmayan CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ve diğer yöneticilere iade-i ziyarette bulundu.

ÇESOB Yönetim Kurulu üyelerinin de eşlik ettiği dünkü ziyarette konuşan Yalçın Kılıç, “İktidar partisi bu ülke için ne kadar önemliyse, proje üreten CHP’yi de memleketin sigortası olarak görüyoruz.” dedi. ÇESOB Başkanı Kılıç, geçirdiği trafik kazasından sonra kendisine “geçmiş olsun” ziyaretinde bulunan CHP yönetimine teşekkür etti.

Türkiye’nin bugünlerde zor bir süreçten geçtiğini hatırlatan Kılıç, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

“ESNAF BU ÜLKENİN KALESİDİR”

CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP olarak her zaman esnafın yanında olduklarını vurguladı. Esnafın bu ülkenin kalesi olduğunu ifade eden Suludere, esnafın sorunlarının çözümü için ne yapılması gerekiyorsa, bunun için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını söyledi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim