Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse, yeni dönemde Türkiye’nin sözünü dinlediği, Çorumluların da gurur duyduğu bir milletvekili olacağını belirterek, hedeflerinin CHP’yi ülke genelinde iktidara taşımak olduğunu vurguladı.
Önceki gün yapılan önseçim sonuçlarının belli olmasının ardından Bahçelievler İlkokulu’na gelen CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, tebrikleri kabul ederken teşekkür konuşması yaptı. 9 aday adayının yarıştığı önseçimin Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır olgunlukta ve demokratik bir yarış şeklinde tamamlandığını ifade eden Milletvekili Tufan Köse, adeta demokrasi şöleni şekline geçen seçimde zafer kazanının olmadığı gibi, kaybedenin de olmadığını, sadece kendisinin bir adım öne geçtiğini vurguladı.
Asıl seçimin 7 Haziran’da ülke genelinde yapılacağını ve tüm örgüt olarak hep birlikte 7 Haziran seçimlerinde CHP’yi iktidara taşımak için çalışmaları gerektiğini anlatan Köse, 7 Haziran’da kazanın CHP ve Türkiye olacağını ileri sürdü.
Geçtiğimiz dönem ulaşılabilen bir milletvekili olacağının sözünü verdiğini ve öyle de olduğunu hatırlatan Milletvekili Köse, yeni dönemde de böyle olmaya devam edeceğini belirterek, “Yeni dönemde ayrıca Türkiye’nin sözünü dinlediği, Çorumluların da gurur duyduğu bir milletvekili olacağımın sözünü veriyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermiş olsun ya da olmasın Türkiye’de yaşayan 77 milyonun CHP iktidarına ihtiyacı var.
Ülkemizde olan zenginliği paylaşmaya, 77 milyonu huzurlu müreffeh muasır medeniyetler seviyesine getirmek için iktidar olmak istiyoruz. Başka da bir şeye ihtiyacımız yok. Sizlerin varlığı da bizlere güç katıyor. Ben bu yarışta olan diğer 8 arkadaşıma da çok teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte CHP’nin iktidarı için hep birlikte mücadele vereceğiz. Hep beraber olacağız, yine iç içe olacağız. Her toplumsal mücadelede her sosyal olayda ben yine sizlerin yanı başınızda olacağım” dedi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim