Her fırsatta esnafla bir araya gelen Cengiz Atlas, “CHP’nin 7 Haziran’da başarılı olması ve iktidara gelmesi için ciddi bir mücadele veriyoruz. Uzun yıllara dayanan bir siyaset deneyimim var. Bizler CHP’nin Türkiye’nin uçuruma giden durumu karşısında tek çare olduğunu düşünüyoruz. Buna inandığımız için varız” dedi.
“Türkiye'nin birleştirici gücü” gibi çok anlamlı bir sloganları bulunduğunu hatırlatarak halkın artık iktidara yürüyen bir CHP görmek istediğini söyleyen Atlas, “Bu nedenle demokratik bir yarışla yani ön seçimle önümüzdeki dönemde Çorum’umuza milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum. Bu yolda bütün aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” diye konuştu.
Cengiz Atlas, gittiği her yerde esnafın tek tek ellini sıkıp, 'hayırlı işler ve bol kazançlar' dileklerinde bulunurken, esnafın ilgisinden de memnun kaldı. Esnafın sorunlarına neşter vuracak tek partinin CHP olduğunu dile getiren Atlas, mazlumların yanında olmayı sürdüreceklerini, haksızlıkların karşısında direneceklerini, Çorum’da çalınmadık kapı, girilmedik ev, kahve, işyeri bırakmayarak CHP’yi iktidara taşıyacaklarını dile getirdi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim