Bu kapsamda dün gerçekleştirilen fidan dikimi törenine CHP Genel Başkan Yardımcı Gülizar Biçer Karaca, Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç, CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere ve CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca, İl Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke, İl Genel Meclisi Üyeleri, parti yöneticileri ve köy halkı katıldı.

300 adet fidanın toprakla buluşturulduğu törende ilk olarak söz alan Tarhan Köyü Muhtarı Garip Özgür, hatıra ormanı hakkında bilgiler verdi. Bölgede ilk ağaçlandırmayı 1970 yılında başlattıklarını anımsatan Muhtar Özgür, bugüne kadar 30 bin fidan dikilerek büyük bir orman oluşturduklarını söyledi.

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere de kısa bir konuşma yaparak, emeği geçenlere teşekkür etti.

CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ise insanı insan yapan değerlere sahip çıktıklarını belirterek, ağaçlandırmanın önemine dikkat çektiler. Öztunç ve Karaca, duyarlı davranışlarından ötürü köy halkı ve CHP İl Yönetimi’ne teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından CHP’li yöneticiler tarafından ilk fidanlar toprakla buluşturularak, cansuyu verildi.

Aynı törende ayrıca Hamburg Demokrat Çorumlular Platformu tarafından oluşturulan Sevgi Ormanı’nın fidanları da dikildi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim