Milletvekili Ceylan, TSO Fuar Kompleksi’nde düzenlenen vefa yemeğinde partililere bugüne kadarki çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Son 2-3 aydır partililerin büyük emek verdiğini ancak işlerinin halen bitmediğini vurgulayan AK Parti Çorum Milletvekili Ceylan sandık günü de dahil çalışmaya devam edeceklerini, ellerini sıkmadıkları bir kişi bile kalmayacağını vurguladı.

Salonda bulunan yaklaşık 3 bin kişinin hepsinden seçim bitene kadar en az 2-3 kararsız seçmeni AK Parti’ye oy vermek için ikna etmelerini isteyen Ceylan, “Bu salondaki herkes en az 3 kişiyi AK Parti’ye oy vermeye davet edecektir. Bakın çok emek verdik. Bizden daha çok sizler emek verdiniz. Bu emeklerin karşılığını sandıkta Allah’ın izniyle alacağız” dedi.

AK Parti’nin geçmişte CHP ile aynı binada olduğunu hatırlatan Ceylan sözlerini şöyle sürdürdü: “Daha önce CHP komşumuzdu. Bunlar bağırır çağırırlar. Pazar günü akşam saat 17.30 olunca ise ışıkları söndürür gider kaçarlar. İnşallah bu sefer de öyle olacak. Bu adeti devam ettireceğiz. AK Parti teşkilatı da sabaha kadar eğlenecek. Bu seçim Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkma, AK Parti’ye sahip çıkma seçimidir. Bu seçimin sonunda Halil İbrahim Aşgın’ın Belediye Başkanlığı’nın tescilleneceği seçimdir. Dediğimi unutmayın en az 3 kişiyi ikna edeceğiz. İşin sırrı burada, hepiniz bu işi biliyorsunuz, tecrübelisiniz. Hepinizin emeğine sağlık”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim