CHP İl Başkanı Suvacı’ya İl Başkan Yardımcıları Kenan Özcan, Yüksel Aydemir ve Mehmet Altunkeser, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erdoğan Çakan, İl Gençlik Kolları Başkanı Tuncay Güleç ve yönetim kurulu üyeleri Hakan Öztürk ile Onur Topgül, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Sultan Özcan, Temam Çakar eşlik etti.
Kurban Bayramı nedeniyle geldikleri Mecitözü’nde Belediye Başkanı Ünal Yavuz ve CHP İlçe Başkanı Atiye Yaşar ile partililerin karşıladığı Suvacı ve beraberindeki CHP heyeti ilçedeki şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek başsağlığı dileklerini ilettiler.
CHP İl Başkanı Suvacı ve beraberindeki partililer daha sonra ilçedeki şehit mezarlarını ziyaret ederek dua okudular. Bir süre önce Amasya-Mecitözü yolunda trafik kazasında hayatını kaybeden CHP Mecitözü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali İlhan ve teyzesinin oğlu Ali Ağca’nın önce mezarlarını ziyaret eden CHP heyeti daha sonra İlhan ve Ağca’nın ailelerini de evlerinde ziyaret ederek taziyelerini sundu.
İl Başkanı Hasan Suvacı ve beraberindeki heyet, ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde hem bayramlaştı hem de yaşanan sorunları dinleyerek vatandaşla sohbet etti.



(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim