Cumhuriyet Halk Partisi Ankara, Afyon ve Antalya Milletvekilleri’nin yer aldığı heyetin ikinci kez Çorum’a geleceği öğrenildi. Daha önce 17 Eylül 2019 tarihinde Çorum'a gelen CHP Milletvekili Murat Emir, Afyon Milletvekili Burcu Köksal, Antalya Milletvekili Cavit Arı ve Çorum Milletvekili Tufan Köse yarın saat 10.00'da İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyecek.

Toplantıda bölgenin genel sosyal ve ekonomik durumu, bölgedeki siyasi iklim ve halkın siyasi eğilimlerinin değiştirilmesi konusun izlenmesi gereken yol haritası, parti politikalarının bölge açısından CHP’yi güçlü ve zayıf kılan unsurları, bölge halkının temel sorunları ve CHP’den beklentileri, bölgede etkin ve güçlük STK’lar ve meslek örgütleriyle iletişime geçilmesi konularının ele alınacağı öğrenildi.

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla ülke genelinde 24 ile özel bir çalışma planlandığı, bu çalışma kapsamında da CHP TBMM Grup Başkanvekilleri İstanbul Milletvekili Engin Altay, Manisa Milletvekili Özgür Özel ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’un önümüzdeki günlerde Çorum’a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunacağı öğrenildi. Bu kapsamda Altay, Özel ve Özkoç, ilimizde partililerle buluşarak, hem kongre sürecini değerlendirecek hem de geleceğe dönük çalışmalarla ilgili yol haritasının belirlenmesi adına bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim