CHP Merkez İlçe Başkanı Kalender, Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nın olağan kongresinde güven tazeleyen Tahsin Şahin'i kutladı. Kalender ziyarette “Şoför esnafının her zaman yanındayız” mesajı verdi.

Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Şahin ve yönetimini kutlayan İsmail Kalender, “Biz CHP olarak her zaman şoför ve nakliyeci esnafımızın yanındayız. Bugün de burada başkanımıza hem hayırlı olsun demek için hem de şoför ve nakliyeci esnafımızın sorunlarını dinlemek için ziyaret gerçekleştirdik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada esnafımızın sorunlarını sıkıntılarını dinlemeye çözüm üretmeye devam edeceğiz. Tekrardan başkanımızı ve yönetimini bir kez daha tebrik ediyor yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diliyoruz” diye konuştu.

CHP Merkez İlçe Başkanı Kalender ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür eden Oda Başkanı Şahin ise oda üyelerine daha iyi hizmet vermenin mücadelesi içinde olduklarını anlatarak “Siyasi partilerimizle her zaman bir bütün olarak hareket ediyoruz. Çorum bizim, ülke bizim bu anlamda tabi ki birlikte çalışacağız. Bizler hizmet için bu makamlardayız. Bu anlamda 24 saat telefonumuz açıktır. CHP heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

(Mehmet DALAR) mso-fareast-font-family: Batang'>Bayanlara özel doğa yürüyüşü etkinliklerinin yıl boyunca belirli periyotlar ile devam edeceğini bildiren yetkililer, katılmak isteyenlerin Çorum Mahmut Atalay Gençlik Merkezi ile irtibat kurmalarını istediler. (Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim