CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve Gençlik Kolları üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette hükümetin üniversitelerde can güvenliği sağlamaya mecbur olduğunu ifade eden Yıldırım, Çakıroğlu için başsağlığı dileklerini iletti. “Bütün canlarımıza sahip çıkmak zorundayız. Bu ülke bizim” diyen CHP İl Başkanı Yıldırım, iktidarın gerginlikler ve kan üzerinden beslendiğini vurguladı.
CHP heyetinin taziye ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin ise, Çakıroğlu’nun yandaş medya tarafından ölümünün sağ sol kavgası gibi gösterilmeye çalışıldığını ancak Fırat Çakıroğlu’nun PKK tarafından şehit edildiğini dile getirdi.
Kürtçü grupların üniversiteleri ele geçirme çabasında olduğunu ve bu konunun gerekli yerlere bildirilmesine rağmen önlem alınmadığını vurgulayan Çetin, “Teröristlerin üniversitelerde elini kolunu sallayarak, dolaşmasına izin veren bütün idarecileri de bundan sorumlu tutuyoruz. Allah nasip ederse bizim iktidarımızda bu canilerle beraber, bunlara bu fırsatı verenlerden de hesap soracağımızın sözünü veriyoruz” dedi.
Ziyarette Süleyman Şah’ın topraklarının bir avuç çakalın kucağına bırakıldığını belirten İl Başkanı Çetin, gerginliklerden nemalanan bu iktidarın sonunun geldiğini sözlerine ekledi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim