CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke ve parti yöneticilerinden oluşan heyet, merkeze bağlı Seydim, Salur, Tozluburun ve Karakeçili köylerini ziyaret etti.

Köylüler tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan CHP’liler, Genel Merkez tarafından hazırlatılan “hayır” konulu bildirilerin dağıtımını yaptılar.

CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, 15 yıldır iktidarda olan AKP’nin şimdi de rejimi değiştirmek istediğini ifade ederek, parlamenter sistemden asla ödün vermeyeceklerini kaydetti. Suludere, AKP’nin hedefinin tek adam rejimi olduğunu söyledi.

Özellikle köylerdeki kadınlarla sıcak bir diyalog kuran İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek ise Anayasa değişikliği referandumunda ülkenin menfaatine, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin hayrına bir karar verileceğine inandığını dile getirerek, “Niyetimiz hayır, akıbeti de hayır olacaktır inşallah” dedi.

Bek, il genel meclis üyeleri olarak hem köylerde, hem de merkezde halkın neden hayır demesi gerektiği ile ilgili çalışmalar yaptıklarını söyledi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim