Vadi Restaurant’ta önceki akşam saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan resepsiyona CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, CHP Çorum Belediye Başkan adayı Kenan Nuhut, Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, CHP İl, İlçe, Merkez İlçe başkan ve örgüt yöneticileri, CHP Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
İl Başkanı Suvacı’nın açılış konuşması ile başlayan baloda Milletvekili Köse ve Genel Başkan Yardımcısı Böke de birer konuşma yaparak gündemi değerlendirdi. Birlik beraberlik içinde Cumhuriyete sahip çıkılması mesajlarının verildiği gecede Çorumlu sanatçı Nergis Ay sahne alarak katılımcıları coşturdu.
Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili slayt gösterisinin büyük alkış aldığı gecede Cumhuriyetle ilgili şiirler de seslendirildi. Davetliler çalışan türkü ve şarkılarla geç saatlere kadar gönüllerince eğlenerek Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.








(Volkan SINAYUÇ)
 
Editör: TE Bilisim