Delege seçimlerine ilişkin olarak yazılı bir açıklama yapan CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, merkez ilçe delege seçiminin temsilde adaletin sağlanması açısından çarşaf liste uygulaması ile yapılacağını bildirdi. 
Delege seçimleri sonucunda kazananın demokrasi olacağını belirten Suludere, “Delegeler aldıkları oy oranlarına göre belirlenerek temsilde hak ettikleri yeri bulacaklardır.
Çarşaf liste uygulaması ile yapılacak seçimlerde oy kullanma ve oy pusulasının hazırlanması sürecini hızlandırmak için bulundukları mahallelerde delege olmak isteyenlerin 12 Ekim 2017 Perşembe günü saat 17:00'a kadar Çorum Merkez İlçe Başkanlığımıza kimlik belgesi ile şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. 
Kongre takviminin partimize yaraşır bir şekilde tamamlanmasını, adeta bir demokrasi şöleni şeklinde geçmesini arzu ediyorum. Ülkemiz için istediğimiz demokrasiyi önce kendi bünyemizde uyguluyoruz. İsteyen her arkadaşımızın aday olabildiği delege seçimleri şeffaf bir şekilde, büyük bir olgunluk içinde yapılacaktır. Tüm üyelerimizi demokrasi şöleninde oy kullanmaya davet ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim