2019 Mart ayında yapılacak olan belediye seçimlerine 5 ay gibi kısa bir süre kala CHP’de aday belirleme çalışmaları hızlandırıldı. CHP’de 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili aday adayları süreci tüm hızla devam ederken, Çorum Belediye Başkanlığı aday adayları ve ilçe belediye başkan aday adayları mülakata alındı.

CHP Parti Meclisi Üyesi Yüksel Taşkın başkanlığında Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu'dan oluşan Aday Belirleme Çalışma Heyeti, Çorum’a gelerek aday adayları ile mülakat gerçekleştirdi.

Çorum’a gelen CHP Parti Meclisi Üyesi Yüksel Taşkın, Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu'dan oluşan Aday Belirleme Çalışma Heyeti'ni, İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ve yöneticiler karşıladı. CHP Aday Belirleme Çalışma Heyeti, Çorum Belediye Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlığı aday adayları ile tek tek görüştüler.

Olağan dışı bir durum yaşanmazsa başvurular, 24 Ekim 2018 Çarşamba günü Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak olan Parti Meclisi’nde görüşülerek isimlerin netleşmesi bekleniyor. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim