CHP Çorum Merkez İlçe Başkanlığı’na yapılan Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeliği aday adayları başvurularını tamamladı.

CHP İl Başkanlığı’nda yapılan açıklamada 26 Ekim 2018 günü Didem Tokgöz Semiz; CHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke ve Meftun Karatepe’nin Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurularını yaptığı dile getirildi. Ayrıca Haydar Saran da İl Genel Meclisi üyeliği için aday adaylığı başvurusunu CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender’e teslim ettiler.

Buna göre CHP’de Belediye Başkanlığı için Osman Samsunlu, Özgür Kılıç ve Saadet Aydoğdu aday adayı olurken, İl Genel Meclisi üyelikleri için de İlhami Türksal, Haydar Saran, Rıdvan Samsunlu, Suat Atalay ve Yıldız Bek başvurularını yapmış oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 31 Mart 2019 seçimleri için en az aday adaylığı başvurusu ise Belediye Meclis üyeliği için yapıldı. Buna göre Didem Tokgöz Semiz, Erkan Özbal, Gülhan Eke, Meftun Karatepe, Nihat Karalar, Onur Topgül, Soner Kızıltepe, Şentürk Gülnaz ile Yaşar Çetintaş başvurularını yapmış oldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim