Milletvekili Köse, partisinin Cumartesi günü gerçekleştirilen İl ve Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuştu.

24 Haziran Seçimleri’nde halkın CHP’ye yine muhalefet görevi verdiğini belirten Köse, “Yeni bir sisteme geçtik. Bu tek adam rejiminde CHP olarak bize verilen muhalefet görevini en iyi şekilde yapacağız. Aramızdaki kırgınlıklara son verip çok çalışacağız.” dedi.

Partililere birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Köse, “CHP ne söylediyse bugün ülkemiz bunu yaşıyor. Hiçbir şeyi yanlış söylememişiz. Hiçbir işi de yanlış yapmamışız. Belki tek eksiğimiz, kendimizi 80 milyonluk bu halkımıza yeterince anlatamamış olmamızdır. Onun dışında 60 yıldır iktidar olamamasına rağmen hâlâ kendisine oy vermeyenlerin de umudu olan Cumhuriyet Halk Partisi bugün de aynı Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi kadrolarıyla bu ülkenin yeniden hem umududur, hem direncidir hem de her şeyidir. Bunu cânı gönülden ve yürekten söylüyorum.” diye konuştu.

Erdoğan iktidarını da eleştiren Milletvekili Köse, “Ülkemizin gidişatı iyi değil. 16 yıldır Türkiye AKP iktidarıyla savrulup duruyor. Dolar tavan yaptı, bunlar ABD’ye borç almaya gittiler. Eğitime yatırım yapmak yerine betonlaşmaya harcama yapıyorlar. Liyakatten uzak insanlar ülke yönetiyor. Damat Berat Albayrak’ın durumunu hepimiz biliyoruz.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim