18 kişilik ilk muhtar kafilesi geçtiğimiz Salı günü Ankara'ya gitti.
CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere öncülüğünde parti minibüsü ile Ankara'ya giden köy muhtarları Meclis'te CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse tarafından karşılandı.
İlk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret ederek bir süre görüşen muhtarlar ardından CHP Grup Toplantısı’na katıldılar. Görüşmeye CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse ile birlikte CHP Antalya Milletvekili hemşerimiz Mustafa Akaydın da katıldı.
Çorum merkez köy muhtarları grup toplantısının ardından CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in yanı sıra AK Parti Çorum Milletvekilleri TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile Ahmet Sami Ceylan ile de bir araya geldiler.
CHP Çorum Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine gerçekleştirdikleri muhtar ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, hazırladıkları program dâhilinde Çorum merkezdeki tüm köy muhtarlarını Meclis'e götürmeyi hedeflediklerini açıkladı.
Suludere, "Hazırladığımız program dâhilinde muhtarlarımızı CHP Grup Toplantısının ardından parti ayrımı yapmadan 4 milletvekilimizle de buluşturuyoruz. Tüm muhtarlarımızı en az 1 kere Meclis'e götürmeyi planlıyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim