CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekillerinin CHP’nin “düşük” oy aldığı 24 ile giderek hazırladıkları raporları yeterli bulmadı. İllerde, özellikle kanaat önderleriyle görüşülmesini isteyen Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekillerini yeniden görevlendirdi. Kılıçdaroğlu, CHP’nin oyunu artırma potansiyeli olduğu belirtilen 24 ilin ziyaret edilmesi için geçtiğimiz Eylül ayında 106 milletvekilini Çorum’un da aralarında bulunduğu illere göndermişti. Bu illerdeki ziyaretler sonunda raporlar hazırlanarak 4-6 Ekim’deki Abant kampında ele alınmıştı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, kamp süresince incelediği raporlardan memnun kalmadı ve aynı bölgelere yeniden gidilerek bir çalışma yapılması için talimat vermişti. Bu kapsamda daha önce 17 Eylül 2019 tarihinde ilimize gelen CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Afyon Milletvekili Burcu Köksal, Antalya Milletvekili Cavit Arı ve Çorum Milletvekili Tufan Köse yarın yeniden ilimize gelecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Hasan ErayTüfekçi, CHP Milletvekilleri Murat Emir, Burcu Köksal, Cavit Arı ve Tufan Köse’nin yarın Çorum’a geleceğini, iki gün boyunca sivil toplum kuruluşlarıyla, partililerle ve vatandaşlarla görüşerek yerel sorunları ve beklentileri tespit edeceğini açıkladı.

CHP Milletvekillerinin Cuma ve Cumartesi günü Çorum’da olacağını, bu süreçte partililer, sivil toplum ve meslek örgütleri ile görüşmeler yapılacağını ayrıca esnaf ziyaretlerinde de bulunulacağını açıklayan Tüfekçi, Çorum’un bölgesel ve yerel sorunlarının, taleplerin, mevcut durumun tespit edilerek rapor hazırlanacağını, hazırlanan raporun da CHP Genel Merkezi’ne sunulacağını kaydetti.

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da yeniden çalışma yapılmasını istediği illere bir yıl içerisinde ayda iki il olmak üzere ziyaretler gerçekleştireceği, bu kapsamda Çorum’a da geleceği öğrenildi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim