Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Çorum Merkez Mahalle Muhtarları ile istişare yapan Ulaş Tokgöz ve yönetimi, çözülmesi gereken öncelikli sorunları belirleyerek, mahallelerin karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgi aldı.

Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, beraberinde belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte; Çepni Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahinbaş, Akkent Mahallesi Muhtarı Necip Güler, Karakeçili Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, Yavruturna Mahallesi Muhtarı Metin Kaşar, Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray, Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin ve Kunduzhan Mahallesi Muhtarı Kadir Akçal’ı muhtarlık hizmet bürolarında ziyaret etti.

Tokgöz, muhtarların ve mahallelerin sorunlarının çözülmesine yardımcı olmak amacıyla girişimlerde bulunacaklarını, talepleri ilgili makamlara ileteceklerini söyledi.

Muhtarlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Merkez İlçe Başkanı Tokgöz ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

Ziyaretleri sırasında Tokgöz’e; Yönetim Kurulu Üyeleri; Cafer Aşkın, Havvanur Demirtaş, Pınar Karaca, Yusuf Sapancılar, Belediye Meclis Üyeleri; Didem Tokgöz Semiz, Gazi Uysal ile Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Eke eşlik etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim