İlçe kongrelerini 6 Aralık’ta yapılan Merkez İlçe kongresi ile tamamlayan CHP'de tüm gözler 27 Aralık'taki il kongresine çevrilirken, Kadın ve Gençlik Kolları’ndaki seçimler ise sürüyor. CHP İl Başkanlığı’nda önceki gün de Merkez İlçe Kadın Kolları seçimi yapıldı.
98 üyenin bulunduğu CHP Merkez İlçe Kadın Kolları genel kuruluna 50 üye katıldı. Meltem Aksalman, Sultan Özcan ve Feza Piroğlu Ünaldı’nın divan heyetine seçilmesiyle başlayan genel kurulda saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.
Kadın Kolları üyelerinin partinin çalışmalarıyla ilgili dilek ve temennilerini dile getirdiği kongrede tek adaylı bir seçim yapılmasına rağmen sandık kuruldu. 50 üyenin tamamının oyunu alan Seval Yürekli, CHP’nin yeni Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilirken, görevi Firdevs Yalçın’dan devraldı. Yürekli başkanlığındaki Merkez İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu da Asuman Şen, Cemile Kara, Filiz Aydın, Hülya Halıcı, Hülya Özdemir, Nevriye Uzun, Saliha Beker, Satı Önal, Satı Tüccar ve Şehriban Güner’den oluştu.


CHP İl Başkanlığı’nda yapılan seçimde başkanlığa Seval Yürekli seçildi.

(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim