Çorum’da Gazi Caddesi üzerinde açılan imza kampanyası standına CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek, CHP Belediye Meclis Üyeleri Sezer Yalçınkaya, Ertuğrul Demiran, Mehmet Tahtasız, Necdet Biçer, Ogün Meroğlu, Semrin Kaleli, Hasan Levent Çöphüseyinoğlu, Kenan Kellerbağı, CHP İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları yöneticileri ile bazı partililer katıldı.
Çorum’da CHP Kadın Kolları olarak Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun Yenikapı ve Taksim Manifestosu’na destek sağlamak amacıyla “Manifestoyu Onaylıyorum” adı altında bir imza kampanyası başlattıklarını belirten Firdevs Yalçın, tüm Çorumluları ve partilileri kampanyaya destek vermeye davet etti.
Dünya Barış Günü’nde başlattıkları imza kampanyasını başlattıklarını hatırlatarak barışın zor günler geçiren ülkemiz için önemine değinen Yalçın, “Ülkemizin yaşadığı zor günleri Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’ felsefesi ile aşabiliriz. Bu günlerde herkes barışı savunmalıdır. Barışın her yerde egemen olduğu bir gelecek diliyorum” dedi.
CHP İl Başkanı Hasan Suvacı’nın konuşmasının ardından ise Firdevs Yalçın tarafından Kılıçdaroğlu’nun toplam 22 maddelik Taksim ve Yenikapı Manifestosu okunarak imza kampanyası başlatıldı.



(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim