CHP Çorum Milletvekili aday adayı Cengiz Atlas, Mart ayı içerisinde yapılacak olan ön seçim çalışmalarını dün de Ticaret Borsası’nda sürdürdü.
İlk olarak Borsa Başkanı Ali Bektaş’la ayaküstü görüşen Atlas, daha sonra Borsa’da faaliyet gösteren işyerlerini tek tek gezerek, esnafa hayırlı ve bol kazanç temennisinde bulundu.
Ticaret Borsası esnafı tarafından oldukça samimi karşılanan Cengiz Atlas’a borsa esnafı da milletvekilliği sürecinde başarılar dilediler. Milletvekili olması durumunda yapacağı çalışmalardan bahseden Atlas, ayrıca gündeme ilişkin açıklamalarda da bulundu.
Cengiz Atlas, yıpranmış, yozlaşmış, yolsuzluk ve israf bataklığına saplanmış, halkından kopmuş olan AKP iktidarına karşı demokratik yollardan mücadele yapmak, milletin başına örülen çorabı çıkarmak üzere, Türkiye'nin en güçlü iktidar alternatifi CHP 'den aday adayı olduğunu söyledi.
2015 seçimlerinin Türkiye'ye CHP iktidarını getireceğine inandığını ifade eden Atlas, “CHP iktidarında demokrasi, özgürlük ve eşitlik değerleri; ülkenin her yanına yayılacak, bilim ve akla dayalı çağdaş yönetim anlayışı ile ülke sorunları bir bir çözülecektir. Türkiye ile birlikte bölgemiz de barış ve huzura kavuşacaktır. CHP kadroları iş başına gelmelidir, gelecektir” dedi.
Çorum’a bakıldığında sorunların kökten çözümlenmediğini, hatta artarak devam ede geldiğini gözlemediklerini dile getiren Atlas, “Örnek mi istiyorsunuz? İşte trafik ve park sorunu. İşte ilçe ve köylerimizdeki yol ve ulaşım sorunları” diye konuştu.
Atlas, seçilmesi halinde tüm bu sorunlara çare olmak istediğini de sözlerine ekledi.


(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim