Geçtiğimiz hafta yapılan Merkez İlçe Kongresi'nde güven tazeleyerek yeniden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Ali Rıza Suludere, göreve hızlı başladı.
CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, mazbatasını aldıktan sonra ilk iş olarak partinin seçilmiş yeni ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. CHP'de uzun süredir yapılmayan ilçe başkanları toplantısı dün İkinci Bahar Lokantası'nda gerçekleştirildi.
CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere başkanlığında düzenlenen toplantıya Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş ve Ortaköy Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca ile birlikte Alaca İlçe Başkanı İsmail Çimen, Sungurlu İlçe Başkanı Ali Erayhan, Mecitözü İlçe Başkanı Atiye Yaşar, Ortaköy İlçe Başkanı Engin Demir, Kargı İlçe Başkanı Hakkı Bolpaça, Uğurludağ İlçe Başkanı Hünkar Akbulut, Bayat İlçe Başkanı Metin Hıdır ile Laçin İlçe Başkanı Uğur Türkmen katıldı.
Toplantıya Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, İskilip İlçe Başkanı Ahmet Almacı ve Boğazkale İlçe Başkanı Hamza Yatarkalkmaz mazeretleri nedeniyle katılamadı.
Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda ülke ve Çorum gündemi ile ilçelerin sorun ve talepleri değerlendirildi. Toplantıda ayrıca yaklaşan CHP Kurultayı ile ilgili de karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim