Tufan Köse geçtiğimiz hafta sonundan bu yana ev ve işyeri ziyaretleri yaparak yurttaşlara parti politikalarını anlattı.
CHP iktidarında Devlet içinde oluşan “vurguncu” yapılara son verilerek, ülke gelirinin eşit dağılımının sağlanacağını belirten Milletvekili Köse, CHP’nin hukuka dayalı, sosyal adalet politikalarından rahatsız kesimlerin artık yeni düzen içinde yer almaması gerektiğini kaydetti.
Milletvekili Köse, Haziran ayında yapılacak olan Genel Seçimler’de tekrar aday olup olmayacağı yönündeki yurttaşlardan gelen sorulara ise şu şekilde yanıt verdi:
“Vatandaşlarımızdan ve parti örgütlerimizden gelen olumlu talebi görmezden gelemiyorum. Üç buçuk yıldır Milletvekili olarak Parlamento’da Çorum’u CHP adına dürüstçe, namusluca, ahlâklıca temsil etmeye çalıştım. Yüksek Disiplin Kurulu üyeliğine seçildim. Elimden geldiği kadar her yerde, her koşulda, vatandaşlarımızın acı tatlı günlerinde yanlarında olmaya çalıştım. Bürokrasi ve milletvekilliği konusunda büyük tecrübe, deneyim kazandım. Asıl milletvekilliği bundan sonra başlıyor. Eğer halkımız destek verir, omuz verir ve bir daha seçilmemi sağlarsa, Çorum’a ve partililerimize daha çok faydalı olacağıma inanıyorum. Benim davam, makam mevki davası değil. Haklı halkın, hak davası; ezilen, horlanan, insanımız için Sezar'ın hakkının Sezar'a verilmesi sevdasıdır. Ayrıca hiç birimizin hepimiz kadar güçlü olamayacağını herkesin bilmesini istiyorum.” (Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim