Yaklaşan ön seçim dolayısıyla çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Cengiz Atlas, esnafın içinde bulunduğu durumu çok iyi bildiğini söyledi.
Gittiği her yerde sıcak ilgi ve samimi bir şekilde karşılanan Atlas, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün esnafa büyük değer verdiğini belirterek, “Esnafımız her zaman başımızın tacıdır. CHP iktidarında esnafımızın yüzü gülecek, refah düzeyi yükselecek. Huzurlu bir hayat sürecektir” dedi.
Ülkemizde hiçbir esnafın siftah etmeden dükkan kapatmayacağını kaydeden Atlas, “Sadece esnafımız değil, üreticimiz, emeklilerimiz ve özellikle yoksul aileler rahat nefes alacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarıyla Türkiye’nin ekonomisi canlanacak. İşsizlik kader olmaktan çıkacaktır. Çünkü kurtuluşun reçetesi CHP’dir. Esnafımızın umudu da CHP’dir. Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı vardır. CHP iktidarında esnafımız bankaların kapısında sürünmeyecek, borç batağında boğulmayacak, canına kıymayacaktır. Çocuğu ve ailesi ile mutlu şekilde yaşayıp gidecektir. Esnafımız merak etmesin mutlu ve huzurlu günler çok yakındır” diye konuştu.
AKP iktidarının yanlış ekonomik politikaları sonucunda esnafın belinin büküldüğünü, adeta nefes almakta zorlandığını vurgulayan Atlas, CHP iktidarında esnafın eski ekonomik gücüne kavuşturulacağının altını çizerek, Çorum’un sorunlarını yakından bildiğini, 52 yıldır bu kentte yaşadığını ve buradaki yaşamı boyunca kentin sorunlarıyla iç içe olduğunu anlattı.
Cengiz Atlas, mesleki ve yaşam tecrübelerini, toplumun ve partisinin desteğiyle TBMM’ye taşıyarak bu sorunların üstesinden gelmeyi arzuladığını, bu nedenle de aday adayı olduğunu sözlerine ekledi.


(Haber Merkezi)


Editör: TE Bilisim