İl Seçim Kurulu’nda gerçekleştirilen törene Hasan Suvacı ile Birlikte Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ve çok sayıda partili katıldı. Mazbatasını Zabıt Katibi Mahmut Dalgıçtan alan Suvacı ve beraberindekiler daha sonra Atatürk Anıtı’na giderek saygı duruşunda bulundu.
Okunan İstiklal Marşı’nın ardından partililere seslenen CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla andıklarını belirterek, amaçlarının dil, din, ırk ve cins ayrımı yapmadan tüm Çorum’u kucaklayacak hizmetler gerçekleştirmek olduğunu kaydetti. Doğru düzgün, ahlaklı bir çalışma sergileyerek halkın hizmetinde olacaklarını söyleyen Suvacı, Türkiye’nin güç bir dönemden geçtiğini ve bu sırada işlerinin de kolay olmayacağının farkında olduklarını anlattı. Çorum yararına olan herşeyi destekleyeceklerini kaydeden CHP İl Başkanı Suvacı, Çorum’un zararına olacak işlerde ise her zaman eleştirilerde bulunup o işlerin karşısında duracaklarını söyledi.
Suvacı, konuşmasında örgütler çalışmıyor davasını da Çorum’dan silip örgüt ile birlikte örnek çalışmalara imza atacaklarına inandığını vurguladı.





(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim