Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden Onur Topkül seçildi.

CHP İl Gençlik Kolları’nın geçtiğimiz aylarda yapılması gereken ancak koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen kongresi, parti binasında Kemal Kılıçdaroğlu Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Onur Topkül başkanlığında tek liste ile gidilen seçimlerde 14 asil, 14 yedek yönetim kurulu üyesinin yanı sıra 4 kişilik kurultay delegesi belirlendi.

Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Arslan Ceylan’ın divan başkanlığında yapılan kongrede Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Eke divan başkan yardımcısı, Özge Karslı ise divan yazmanı olarak görev aldı.

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz ve çok sayıda partilinin de izlediği kongrede Onur Topkül, güven tazeleyerek üçüncü kez İl Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

Kongrede bir konuşma yaparak gençlere seslenen İl Başkanı Tahtasız, iktidar yürüyüşünde gençlere büyük bir ihtiyaç olduğunu, gençlerle omuz omuza partiyi iktidara taşıyacaklarını vurguladı.

Gençlik Kolları’nın partinin temelini oluşturduğunu dile getiren Tahtasız, CHP’nin geleceğimiz olan gençlere büyük önem verdiğinin altını çizdi.

Tahtasız, İl Gençlik Kolları’nın yeni başkan ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Topkül ise yaptığı teşekkür konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı ve emanet ettiği bu yolda; ilke, irade ve iktidara olan inancımızla; heyecanımızı bir an olsun kaybetmeden yeniden 3. dönemimiz için yola çıkıyoruz.

Şahsımı 3. kez Gençlik Kolları İl Başkanı olarak seçen ve bu zorlu pandemi sürecinde oy kullanmaya gelen delegelerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum.

Yarin yanağından gayri, her yerde her şeyde hep birlikte olma sözünü veriyor hepinizi saygıyla selamlıyorum...”

İl Gençlik Kolları’nın Onur Topkül başkanlığındaki yeni yönetim kurulu (asıl) şu isimlerden oluştu:

Murat Mert Ahıshalı, Arzum Meryem Akdoğan, Ali Emre Aydoğdu, Mahmut Ayvaz, Kıvanç Azman, Yılmaz Çalı, Cem Demirci, Cemile Nazlıcan Göktaş, Ali Rıza Kılıç, Şenol Kurnaz, Onur Özbek, Fahrettin Yıldız, Özge Karslı ve Özgür Yalvaç.

Kurultay delegeliklerine ise; Onur Topkül, Uğur Eke, Arzum Meryem Akdoğan ve Kıvanç Azman seçildi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim