Ziyarette Çorum Milletvekili Köse’ye İl Başkanı Gürsel Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ve İl Genel Meclis Üyesi Yıldız Bek eşlik etti. Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’in karşıladığı CHP heyeti burada esnafın sorunlarını dinledi, partilerinin seçim programını anlattı.
İktidarın 'K1 belgesi' adı altında yüklü miktarda para topladığını aktaran esnaf, CHP’nin bu konuda atacağı adımları sorup, kamyoncu esnafına da mazotun indirimli verilmesi yönündeki taleplerini iletti.
CHP Çorum Milletvekili Köse, CHP’nin ezilen, haksızlığa uğrayan kesimin partisi olduğunun altını çizerek, rant değil üretim odaklı bir programa sahip olduklarını belirtti. CHP’nin üreticilere, emekçilere destek veren bir politika izlediğini kaydeden Köse, bu anlayışın toplumdaki ayrışmaların da önüne geçeceğini söyledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kamyoncu esnafının K1 belgesiyle ilgili sorunlarının çözümü konusunda söz verdiğini hatırlatan İl Başkanı Yıldırım ise, “CHP iktidarında K1 belgesi sorunu da sizin lehinize çözülecek” ifadelerini kullandı.
CHP’nin insana dokunan projeleri olduğunun altını çizen Gürsel Yıldırım, bu projelerin hepsinin kamyoncu esnafını da yakından ilgilendirdiğini söyledi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim