Aralarında CHP İl Başkan Yardımcısı Yüksel Aydemir ile bazı İl ve Merkez İlçe yöneticileri, Merkez İlçe Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları üyeleri ile 6 ilçe başkanın da yer aldığı CHP grubu, Adalet Yürüyüşü kortejine Gerede etabında destek vedi.

Birinci haftasını geride bırakan Adalet Yürüyüşü kortejinin Gerede etabına destek için önceki gece Çorum’dan hareket eden CHP’liler, bir sonraki etaba kadar korteje eşlik ettikten sonra Çorum’a dönecek.

Edinilen bilgiye göre; bayramda da bir başka grubun Adalet Yürüyüşü’nün Kocaeli-İstanbul etabına katılacağı öğrenildi.

Adalet Yürüyüşü’ne destek amacıyla Çorum'dan yola çıkan CHP grubunda İl Başkan Yardımcısı Yüksel Aydemir, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke, Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, Kargı İlçe Başkanı Hakkı Bolpaça, Lâçin İlçe Başkanı Uğur Türkmen, Mecitözü İlçe Başkanı Atiye Yaşar, Ortaköy İlçe Başkanı Engin Demir, Alaca İlçe Başkanı İsmail Çimen, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Topkül ve kadın-gençlik kolları ve yöneticilerinden Aysel Arslan, Satı Tüccar, Erkan Özbal, Mert Suludere, Saadet Aydoğdu, Seher Bostancı ve İrfan Olukçu yer alıyor.

ÖZGÜR KILIÇ, ÇOCUKLARI İLE KATILDI

CHP Çorum Belediye Meclisi Grup Başkanı Özgür Kılıç da, Adalet Yürüyüşü Korteji’ne katılmak üzere yola çıktı.

Sabah saatlerinde Gerede’de korteje katılan Özgür Kılıç, “Genel Başkanımızın başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne çocuklarımla birlikte katılmak için bireysel olarak yola çıktım. Bu arada yola çıkacağını öğrendiğim Çorum Örgütümüzün kafilesine de hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.

YILDIZ BEK SONUNA KADAR YÜRÜYECEK

Bilindiği gibi Adalet Yürüyüşü’ne katılanlar arasında Çorum’dan CHP Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek de bulunuyor.

15 Haziran’da Ankara Güvenpark’ta başlayan yürüyüşün ilk anından itibaren Kılıçdaroğlu ile yola çıkan kortejin içinde yer alan Yıldız Bek, yürüyüşün sonuna kadar genel başkanı ile birlikte yürüyeceğini bildirdi.

ADALET NÖBETLERİ DE SÜRÜYOR

Adalet Yürüyüşü'ne destek amacıyla başlatılan nöbetler, Çorumpark ve Hacı Bektaş Veli Parkı'nda belirlenen program dâhilinde sürüyor.

Gündüz 12.30-14.30 saatleri arasında Çorumpark, akşam ise 17.30-19.30 saatleri arasında Hünkar Hacı Bektaşi Veli Parkı'nda bir araya gelen eylemciler, nöbetlerini sürdürüyor.

CHP İl Başkan Yardımcısı Kenan Özcan'ın konuşması ile başlayan nöbet, saat 18.00'de 2 dakikalık 'Durarak Adaleti Düşünme' eyleminin ardından türküler eşliğinde halaylar ile sürdü.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim