CHP Çorum Örgütü, 31 Mart seçimleri ile ilgili çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nin belirlediği program dâhilinde çalışmalarına devam eden CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Adayları, Uğur Mumcu, Emek, Hüyük, Ata ve Mehmet Akif Ersoy caddelerinde esnaf ziyaretinde bulundular.

Âşıklar Tepesi Kafetaryası’nda Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun ve Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin öncülüğünde düzenlenen geniş katılımlı halk toplantısına da katılan CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, projeleriyle Çorum’u yönetmeye geldiklerini belirterek, 15 maddelik yerel belediyecilik hedeflerini de açıkladı.

CHP heyeti, düzenlenen geniş katılımlı halk toplantısının ardından çalışmalarını Ata Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde sürdürdü.

Soğuk havaya rağmen ziyaretlerini aksatmadan sürdüren CHP’liler, esnaf ve vatandaşlardan gördükleri ilgiden çok memnun kaldılar.

CHP İl Başkanı Hasan Eray tüfekçi, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Esnafımızı ziyaret ederek bol kazançlar diledik. Hemşehrilerimizin sorunlarını ve taleplerini dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. 31 Mart’ta Halkçı Belediyeciliği hayata geçirmek için CHP Örgütleri olarak gece-gündüz demeden, soğuk demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar da CHP’lilere teşekkür ederek başarılar dilediler. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim