ÇFK Basın Sözcüsü Fatoş Aykaç, yaklaşık 2 ay sürecek olan 6.’sını açacakları fotoğraf kursuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bundan önceki kurslara katılanlarla birlikte çok güzel etkinlikler düzenlediklerini ve her geçen gün ÇFK ailesinin büyüdüğünü vurgulayan Fatoş Aykaç, “Kurslarımızda hem teorik hem de saha eğitimi veriyoruz. Hafta içi Salı günleri teorik eğitimin ardından hafta sonu da saha çalışması yapıyoruz. Kurslarımızda hem fotoğraf çekmeyi öğreniyor hem de gezip, görüp, eğleniyoruz.” dedi.

Daha önce açtıkları fotoğraf kursları bünyesinde Çorum’un ve Türkiye’nin değişik yerlerine fotoğraf gezileri düzenlediklerinin altını çizen ÇFK Basın Sözcüsü Fatoş Aykaç, hem 6. Kurs bünyesinde hem de ÇFK’nın etkinlikleri kapsamında fotoğraf gezilerinin devam edeceği müjdesini de vermeyi ihmal etmedi.

Aykaç, Fotoğrafçılık kursuna ilginin hayli yoğun olduğunu belirterek Temel Fotoğrafçılık Kursuna katılmak isteyenlerin 0530 490 83 91 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırabileceklerini ve kurs hakkında daha geniş bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim