ÇFK Basın Sözcüsü Fatoş Aykaç, kısa bir süre önce yeniden faaliyetlerine başlayan ÇFK’nın, Çorum’da fotoğraf sanatının yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi adına güzel çalışmalara imza attığını söyledi.
Yaptıkları çalışmalarla kentin sosyal hayatına da katkı sağladıklarını ifade eden Aykaç, kulübün faaliyetlerine gösterilen ilginin her geçen gün arttığını vurguladı. Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açtıkları "Temel Fotoğrafçılık Eğitimi"nin devam ettiğini belirten Aykaç, kursta yaklaşık 50 kişinin eğitim aldığını dile getirdi. Düzenlenen gezilerle kursiyerlerin pratik yapmasını da sağladıklarını anlatan Aykaç, 1-2 Ağustos tarihlerinde Karadeniz Gezisi düzenleyeceklerini söyledi.
Kursiyerlerin yanı sıra Karadeniz’in eşsiz güzelliklerini görmek isteyen, fotoğraf, doğa ve seyahat tutkunu kişilerin de geziye katılabileceklerini ifade eden Aykaç, YGT Medya Travel’in güvencesi ile organize edilen programla ilgili şu bilgileri verdi:
“1 Ağustos Cumartesi başlayacak gezi kapsamında Ordu, Trabzon ve Rize’yi kapsayan bir tur düzenliyoruz. Gezi kapsamında Uzungöl ve Ayder Yaylaları, Ayasofya Müzesi, Sümela Manastırı, Atatürk Evi gibi birçok tarihi ve doğal güzelliği gezeceğiz. 2 Ağustos Pazar günü de tekrar Çorum’a döneceğiz. Karadeniz’in eşsiz güzelliklerini görmek, doğa, seyahat ve fotoğraf tutkunuzu gidermek ve yeni arkadaşlar edinmek isteyenleri aramızda görmek isteriz”
Gezinin katılım bedelinin 299 TL olduğunu belirten Aykaç, gezi boyunca kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri, ulaşım, konaklama, rehber hizmeti ve müze giriş ücretlerinin fiyata dahil olduğunu söyledi.
Aykaç, geziye katılmak ya da bilgi almak isteyenlerin www.corumfk.com adresinden, ÇFK’nın facebook sayfasından ve 0532 715 17 87 (Atakan Akman), 0537 794 14 92 (Ahmet Yazıcı) ile 0364 333 15 55 (YGT Medya Travel) numaralı telefonları arayabileceklerini kaydetti.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim