ÇFK bünyesinde devam eden fotoğraf kursu öğrencileri ve dernek üyelerinden oluşan 50’ye yakın fotoğraf gönüllüsünün katıldığı gezi hakkında açıklamalarda bulunan ÇFK Basın Sözcüsü Fatoş Aykaç, Kapadokya gezisinin çok neşeli ve fotoğraf açısından da verimli geçtiğini söyledi.
Kapadokya’nın görülmesi gereken coğrafi ve tabii güzellikleri olduğunu kaydeden Aykaç, “ÇFK olarak ülkemizin görülmeye değer yerlerine geziler düzenliyoruz. Dernek üyelerimiz ve fotoğraf kursiyerlerimizle gittiğimiz yerlerin en güzel fotoğraflarını çekmeye gayret ediyoruz. Fotoğraf öğreticilerimizle birlikte gittiğimiz bu gezilerde aynı zamanda saha çalışması da yapmış oluyoruz” diye konuştu.
Ürgüp, Göreme, Avanos, Çavuşin gibi yerleri gezdiklerini, 5 kilometrelik doğa yürüyüşü yaptıklarını, Avanos’ta sürat teknesine bindiklerini ve peribacalarını yakından tanıma fırsatı bulduklarını vurgulayan ÇFK Basın Sözcüsü Aykaç, erken saatlerde Göreme’de balon şöleninin fotoğraflarını çekme imkanı bulduklarını sözlerine ekledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim