Çorum Fotoğraf Kulübü Derneği Başkanı Atakan Akman yaptığı açıklamada, fotoğrafçılık alanında kurs, sergi, söyleşi başta olmak üzere çeşitli organizasyonlar gerçekleştiren ÇFK’nın, şimdi de fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmez yerlerinden olan Yedigöller’in sonbaharda eşsiz güzelliklerini fotoğraflamaya gittiklerini söyledi.
Atakan Akman, “Yeşili, kahverengiyi ve sarıyı, bünyesinde barındıran bu mevsimin, bu özelliğini en çok gösterdiği yerlerin başında gelir Bolu Yedigöller. Çınar yapraklarının göle ve yerlere yayıldığı, ağaçların yansımasının göle vurduğu Yedigöller’de muhteşem fotoğraflar çekebilirsiniz.
Bunun farkında olan Çorum Fotoğraf Kulübü Derneği (ÇFK) üyeleri ve fotoğraf ve doğa severlere yönelik gezisi tertip etti. Muhteşem doğası ile göz dolduran Bolu Yedigöller’e gerçekleştirilecek gezide katılımcılar, bol bol doğa fotoğrafı çekme imkanı bulacak. 23 Ekim 2016 Pazar günü yapılacak olan geziye katılmak isteyenler, 0530 4908391 (Fatoş Aykaç), 0533 5122716 (Salih Karslıoğlu) numaralı telefondan detaylı bilgiyi edinebilirler.” diye konuştu.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim