Çorum Fotoğraf Kulübü (ÇFK) olarak Çorum’da fotoğraf sanatına ilgiyi artırmak için kurslar düzenlediklerini ve ikinci kursu da tamamlamak üzere olduklarını belirten ÇFK Basın Sözcüsü Fatoş Aykaç, belediye tarafından Devlet Tiyatro Salonu’nda organize edilen Mevlana Haftası etkinliklerini kursiyerlerle birlikte fotoğrafladıklarını söyledi.
Kendileri ve kursiyerler için güzel bir deneyim olduğunu ifade eden Aykaç, “Kursiyerlerimizin derslerde öğrendikleri teorinin yanında bol bol pratik yaparak fotoğraf çekimine dair yeni yeni şeyler öğrenmelerini sağlıyoruz. Çok verimli bir kurs süreci yaşadığımızı söyleyebilirim. Şubat ayı içerisinde tamamı kursiyerlerimizin fotoğraflarından oluşacak bir sergi açmayı planlıyoruz. Fotoğrafa ilgi duyan herkesi derneğimiz faaliyetlerine bekliyoruz” diye konuştu.
Mevlana haftası etkinliklerinde özellikle deneysel çalışmalar yapıldığını anlatan Aykaç, etkilerini Salı günleri yapılan derste tartışacaklarını da ifade etti. ÇFK Basın Sözcüsü Aykaç, etkinliğin fotoğraflanması ve uygun bir çekim ortamının hazırlanması için katkı yapan Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan’a da teşekkür etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim