Ziyaret sırasında konuşan İYİ Parti Belediye Başkan adayı Terlemezoğlu, içinde bulundukları seçim çalışmalarının centilmenlik sevgi ve saygı çerçevesinde geçmesi gerektiğini söyledi. Bilgi Terlemezoğlu, Belediye seçimlerini kazanmaları halinde diğer adaylarla birlikte fikir alışverişinde bulunmaya devam etmek amacında olduklarını kaydederek önemli olanın Çorum’un kazanması olduğunu vurguladı.

Bağımsız Belediye Başkan adayı Murat Kırçı ise yapılan ziyaretin kendisini mutlu ettiğini, insanların ayrıştırılmasından ziyade birlik ve beraberlik içerisinde olmasının gerektiğini ifade etti. Murat Kırçı, kendi fikirleri dışındaki fikirlerin vatan hainliği gibi görülmesinin siyasetin geldiği noktayı gösterdiğini ve bunun sakıncalı olduğunu da bildirdi.

Bağımsız Çorum Belediye Başkan adayı Kırçı, derdi makam olanların saldırılarının insafsızca olduğunu belirterek, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın Sungurlu’da İYİ Parti ile ilgili açıklamasının kendisini çok üzdüğünü, insanların benimsediği bir insana saldırmakla bir yere varılmayacağını, ancak kendilerini küçülteceklerini dile getirdi.

KIRÇI: “SEÇİM YARIŞI CENTİLMENCE GEÇMEZ”

Bağımsız aday Kırçı, bu seçim yarışının centilmence geçeceğine ihtimal vermediğini de belirterek yaptıkları çalışmalar sırasında Çorum’da ekonomik krizin derinleştiğini gördüklerini ve esnafın kan ağladığını dile getirdi. Murat Kırçı, yerel yönetimlerin ve resmi kurumların bağımsız olması gerektiğini, vatandaşa doğru hizmet verebilmeleri için siyasetten arındırılması gerektiğini sözlerine ekledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim