24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiren AK Parti Çorum Milletvekili Ceylan, hafta sonunu esnaf ziyaretlerine ayırdı.

Her zaman olduğu gibi yine halkla iç içe olmaya büyük özen gösteren Ceylan, bu hafta sonu da Albayrak Caddesi, Şeyh Eyüp Sokak, Sel Sokak, Gazi Sokaklar, Gazi Caddesi’nde bulunan hemen hemen bütün işyerlerine girerek hem esnaflarla muhabbet etti, hem de hayırlı işler diledi.

Vatandaşların taleplerini de dinleyen Milletvekili Ceylan, AK Parti’nin seçim beyannamesinde esnaflara yönelik yer alan bazı konulardan da bahsetti. AK Parti hükümetleri döneminde esnafa yönelik çok önemli hizmetlerin verildiğini ve halen de düşük faizli kredi uygulamasının devam ettiğini hatırlatan Ceylan, yeni dönemde esnaflara 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteğinin de verileceği ifade açıkladı.

Ahmet Sami Ceylan, basit usulde vergilendirilen esnafın yıllık 8 bin liraya kadar kazançlarından hesaplanan vergisinin alınmayacağı da kaydetti.

Milletvekili Ceylan’a ziyaretlerinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile bazı il ve merkez ilçe yöneticileri de eşlik etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim