AK Parti Çorum Milletvekili Ceylan, partisinin grup toplantısında karşılaştığı hemşehrimiz Bayburt Milletvekili Naci Ağbal’ı Maliye Bakanı olmasından dolayı kutladı. Bakan Ağbal da Çorum Milletvekili Ceylan’a teşekkür etti.
Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ayrıca kendisi gibi Çorumlu olan Ankara Milletvekili Murat Alparslan ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda düzenlenen devir-teslim törenine de katılarak yeni bakanı kutladı.
Yeni kabinede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yapacak olan Süleyman Soylu, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanları Faruk Çelik ve Ahmet Erdem, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da katıldığı törenle görevi devraldı.
Çorum Milletvekili Ceylan, Ankara Milletvekili Alparslan ile bazı illerin milletvekillerinin katıldığı törende Türkiye'nin 13 yıldır büyük reformların altına imza attığını belirten Bakan Soylu, Biz çok çalışacağız, milletimizin huzurunu ve refahını arttırmak için çalışacağız. Biz çok çalışacağız, milletimiz kazanacak. Biz çok çalışacağız, ülkemizi 2023’e, 2053’e, 2071’e hep birlikte bu büyük milletle taşıyacağız” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Bakan Soylu, Çelik ve Erdem’e çiçek takdim etti.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim