AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, meslektaşları Edirne İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü, hemşehrimiz Orhan Sarı ile Çorum İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı, Ziraat Mühendisi Yusuf Şahinbaş’ı ağırladı.
Milletvekili Ceylan’ın Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyeliğine seçilmesinden sonra artan kutlama ziyaretleri devam ediyor. Ceylan’ı son olarak iki meslektaşı ziyaret etti. Ceylan’ı ilk olarak bir dönem ilimizde de görev yapan hemşehrimiz Edirne İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Sarı ziyaret ederek kutladı. Daha önce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak da görev yapan Sarı, Milletvekili Ceylan'a milletvekilliğinde ve komisyon üyeliğinde başarılar diledi. Ceylan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sarı'ya görevinde başarı diledi.
Milletvekili Ceylan daha sonra İl Müdür Yardımcısı Şahinbaş’ı ağırladı. Kendisi de ziraat mühendisi olan Ceylan'ın özellikle tarım ve hayvancılık alanında Çorum'a büyük faydalar sağlayacağına inandığını vurgulayan Yusuf Şahinbaş, her konuda yardımcı olmaya hazır olduklarını, Çorum'un tarım ve hayvancılık potansiyelini birlikte, karşılıklı işbirliği halinde üst seviyelere çıkarmak istediklerini kaydetti.
Milletvekili Ceylan'a Çorum için sağladığı katkılar ve destekleri için teşekkür eden Şahinbaş, ayrıca yem ve gübrede KDV oranının yüzde 1'e indirilmesini sevinçle karşıladıklarını, bu durumun tarım ve hayvancılığın gelişmesinin önünü açacak, üreticiyi rahatlatacak bir uygulama olduğunu dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceylan ise Şahinbaş'a teşekkür etti. Milletvekili Ceylan, önümüzdeki süreçte tarım ve hayvancılık alanında büyük atılımların yaşanacağını belirterek, Çorum'da ürün kalitesini, çeşitliliğini, verimliliği artırarak köylüyü, üreticiyi refah seviyesi yüksek, mutlu, huzurlu bir seviyeye ulaştıracaklarının altını çizdi. Ceylan, bu noktada tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren resmi kurum, oda, birlik ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceklerini söyledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim