Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, ilimizde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne (İŞKUR) yapılacak yeni hizmet binasının proje çalışmasının yapıldığını ve ardından ihale sürecinin başlayacağını bildirdi.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, geçtiğimiz günlerde yapılan kabine değişikliği ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak atanan Jülide Sarıeroğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nu kutlama ziyaretinde Çorum’un İŞKUR hizmet binasını da gündeme getiren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan Kışla arazisindeki Defterdarlık Kampüsü yanında yer alan yaklaşık 5 dönümlük araziye yeni hizmet binasının yapılacağını hatırlatarak, “Sayın Bakanımızla yaptığımız görüşmede İŞKUR Çorum Hizmet Binası’nın projesinin hazırlandığını, söz konusu proje biter bitmez ihalesinin yapılacağı sözünü aldık.” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Ceylan’a nazik ziyareti için teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim