Ceylan, parti binası önünde İlçe Başkanı Alişan Yaşar, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mecitözü İl Genel Meclis Üyesi Hacı Bolat, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
Parti binasında istişare toplantısı düzenleyen ve burada ülke gündemini değerlendiren Ceylan, partililerin 1 Kasım seçimlerine olanca güçleriyle asılmasını istedi.
Ahmet Sami Ceylan’a Mecitözü ziyareti sırasında; İl Başkan Vekili Eyüp Arslan, Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, İl Başkan Yardımcısı Cemalettin Polattaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yetim, Memduh Akbaş, Kadir Yılmaz, Dodurga İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Tatlısu ile çok sayıda partili eşlik etti.
Ceylan ve beraberindekiler, Mecitözü İlçesi’nde esnafı tek tek ziyaret ederek hem hayırlı işler diledi, hem de sohbet etti.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA ZİYARET
Milletvekili Adayı Ceylan, Mecitözü’nde meslek kuruluşlarını, sivil toplum kuruluşlarını, bankaları ve diğer kurumları da ziyaret etti.
Mecitözü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nde Başkan Mehmet Doğan ve Müdür Ergül Aksoy ile bir süre görüşen Ceylan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Şahin ile de sohbet etti. Ceylan ve beraberindekiler, diğer kuruluşları da ziyaret etmeyi unutmadı.

“MECİTÖZÜ DEVLET HASTANESİ’NİN HİZMETLERİ MEMNUNİYET VERİCİ”
Milletvekili Adayı Ceylan, Mecitözü Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, hem hastanenin durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı, hem de burada tedavi gören hastaları ziyaret etti.
Başhekim Mithat Bekdemir, Hastane Müdürü Mustafa Yıldız ve diğer personelden bilgiler alan Ceylan, tedavi gören hastaları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ceylan, AK Parti hükümetleri dönemlerinde sağlığa yapılan yatırımlarla hastanelerin fiziki ortamlarının iyileştirildiğini, hastaların hizmetlerden son derece memnun olduğunu belirterek, Mecitözü Devlet Hastanesi’ne gelen hastaların da muayene, tetkik ve tedavilerinde gereken kolaylığın ve itinanın gösterildiğini söyledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim