Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatci ve beraberindeki heyetin ziyareti sırasında konuşan Milletvekili Ceylan, Türkiye genelinde olduğu gibi Çorum’da da bakanlıkların talimatları doğrultusunda koronavirüs salgınıyla mücadele için her türlü tedbirin alındığını dile getirerek, özellikle de son zamanlarda Cuma akşamı başlayıp, Pazartesi sabahı sona eren tüm ülke genelindeki sokağa çıkma kısıtlamasının çok faydalı olduğunu ifade etti.

Çorum’da bir ay önce günlük pozitif vaka sayısının binin üzerinde olduğunu, ancak şimdi önemli ölçüde düştüğünü anlatan Ceylan, Çorumluların kısıtlamalara riayet etmelerini, tedbiri elde bırakmadan mücadeleye devam etmelerini istedi ve “İnanıyorum ki, önerilen maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet ettiğimiz takdirde bu illetten en kısa sürede kurtulacağız, biraz daha sabırlı olalım” ifadesini kullandı.

Sağlık çalışanlarının da Covid-19 ile mücadele sırasında çok büyük fedakarlıklarına şahit olunduğunu dile getiren Ceylan, “Koronavirüs salgını ile mücadelede sağlık çalışanlarının çok büyük emekleri var. Fedakarca çalışan tüm sağlıkçılarımıza sizlerin aracılığı ile teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim