Milletvekili Adayı Ceylan, ilçe ziyaretleri kapsamında Dodurga çıkarması yaptı.
Ekibiyle birlikte Dodurga İlçesi'ni ziyaret eden Ceylan, hem ilçe halkıyla bayramlaştı, hem de 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.
Ceylan'a; İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Adnan Armağan, Cemalettin Polattaş, Memduh Akbaş, Mümtaz Yılmaz, Ünal Nalçacı ile çok sayıda partili eşlik etti.
Ceylan'ı Dodurga AK Parti İlçe Başkanlığı önünde İlçe Başkanı Abdullah Uysal, Belediye Başkanı Mustafa Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Çatar, Mehmet Tatlısu ile diğer partililer karşıladı.
Milletvekili Adayı Ceylan, teşkilat mensupları ve ilçe halkı ile bayramlaşarak, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi, ülke gündemini değerlendirdi.

"DESTEĞİMİZ BÜYÜK OLACAK"
AK Parti İlçe Binasında düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Başkanı Abdullah Uysal, "Bugün Dodurga için mutlu gün. İki bayramı bir arada yaşıyoruz. Çünkü çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz abimiz, dostumuz, teşkilatımızın içinden gelen Ahmet Sami Ceylan milletvekili adayı oldu. Ahmet kardeşimiz Dodurga'yı bugüne kadar bağrına bastı, biz de kendisini bağrımıza basacağız. Allah yolunu açık etsin. Gece gündüz çalışarak oy oranını yükselteceğiz. Milletvekili adaylarına desteğimiz büyük olacak" dedi.

"YOLU AÇIK OLSUN"
Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın ise Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan'ın Çorum'a çok sevilen ve sayılan bir kişiliğe sahip olduğunun altını çizerek, "kendisini ve diğer milletvekili adaylarını mecliste görmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Allah yolunu açık etsin" dedi.

"HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ, HEP BİRLİKTE VEKİLLİK YAPACAĞIZ"
Dodurga'da teşkilat üyelerine seslenen Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, 1 Kasım seçimlerinin önemi üzerinde durarak, bu seçimin Türkiye'nin varlık-yokluk seçimi olduğunu söyledi.
Ceylan, "Bu seçimler Ahmet Sami Ceylan'ı meclise gönderme seçimi değil, ülkeyi kurtarma, yeniden istikrar, huzur ve güven ortamını yakalama seçimidir" dedi.
Dodurgalılardan güçlü bir destek isteyen Ceylan, "Beni meclise göndermekle kendinizi meclise göndermiş olacaksınız. Çünkü bugüne kadar hep birlikte çalıştık, hep birlikte mücadele ettik, sevincimizi, acımızı birlikte paylaştık, bundan sonra da öyle olacak. Milletvekilliğini birlikte yapacağız. Evimi Ankara'ya taşımayacağım. Evim, ailem, işyerim yine Çorum'da olacak. Çünkü bugüne kadar hep Çorum'un içinden çıkmış, Çorum'un öz evladı bir kişiyi mecliste görmek istediniz, işte size fırsat. Eğer evimi Ankara'ya taşırsam Çorumlulara haksızlık, saygısızlık etmiş olurum" şeklinde konuştu.



"TERÖRÜN KÖKÜ KAZINACAKSA BİZ KAZIRIZ"
Türkiye'nin bundan sonra tökezleme, sendeleme, yerinde sayma lüksünün olmadığının altını çizen Ceylan, 7 Haziran'da en küçük bir tökezlemede içerde ve dışarıdaki tüm düşman çevrelerin harekete geçerek Türkiye'nin başına bela olmaya başladığını söyledi. Terör olaylarının ülkemize çok acı çektirdiğini kaydeden Ceylan, "güzel günler çok yakın. Artık inşallah şehit haberleri almayacağız. Çünkü terör örgütlerine son 30 yılın en büyük darbesi vuruldu, hükümetimiz, askerimiz terör örgütünün belini kırmış durumda. Son günlerdeki operasyonlarla terör çok büyük kayıp verdi. Terör bitirilecekse AK Parti bitirir, terörün kökü kazınacaksa AK Parti kazır. Türkiye'de istikrarın, huzur ve güven ortamının bozulmasına izin vermeyeceğiz. AK Parti 1 Kasım'da yeniden güçlü ve tek başına iktidar olmak zorunda. Bunun için elinizden geleni değil, daha fazlasını yapmalısınız" şeklinde konuştu.
Ceylan, AK Parti'nin yeniden tek başına ve güçlü bir şekilde iktidar olmasının ülkenin geleceği açısından zaruriyet olduğunu anlatarak, "bizleri Ankara'ya başımız dik bir şekilde gönderin. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na bizi mahcup etmeyin. Ayaklarımız sağlam bir şekilde yere bassın ki istikrarı, kalkınmışlığı, büyümeyi devam ettirelim, aldığımız kararları hızlıca hayata geçirelim" ifadesini kullandı.
Kendisinin hiçbir zaman koltuk, makam, mevkii hırsına kapılmadığını dile getiren Ceylan, parti için, dava için çalıştığını, "nefsimizi ayaklarımızın altına aldık. Şahsi ikbal peşinde olmadık, olanlara da izin vermedik. Esas olan Çorum'un, ülkemizin geleceğidir" dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim