Ceylan, Eğridere Çarşısı, Uğur Mumcu Caddesi, Kubbeli Cadde, Sancaktar Camii ve civarı ile bu bölgede bulunan iş merkezlerini ziyaret ederek esnafla sohbet etti.
Esnaf, Milletvekili Adayı Ceylan'a yakın ilgi gösterirken, Ceylan da esnafla kucaklaşarak hem hayırlı işler diledi, hem de sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Esnafın sıcak ilgisiyle karşılaşan Ceylan, Çorum'a bugüne kadar büyük hizmetler verildiğini, bu hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek, AK Parti’nin yeni Türkiye, istikrar, güven ve huzur ortamını tesis etmek için yeniden tek başına ve güçlü bir şekilde iktidar olması gerektiğini vurguladı.
Ceylan’a ziyaretleri sırasında İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.
Esnaf, Çorum merkezden, üstelik de kendi aralarından yetişmiş bir kişiyi milletvekili olarak görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.
Ziyaretler sırasında kısa konuşmalar yapan Ceylan, milletvekili seçilmesi halinde evini, ailesini Ankara'ya taşımayacağını, Çorum'da yaşamaya devam edeceğini belirterek, "Çorumlular, yıllardır kendi içlerinden yetişmiş bir kişiyi milletvekili olarak görmek istedi. Eğer milletvekili olduktan sonra evimi Ankara'ya taşırsam Çorumlulara saygısızlık etmiş olurum" dedi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim