AK Parti Elazığ ve Malatya İl Koordinatörü olarak da görev yapan Çorum Milletvekili Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Elazığ İl Kongresi’nde Divan Başkanı olarak görev yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 6. Olağan İl Kongresine katılmak üzere uçakla Elazığ’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve milletvekillerinin de yer aldığı karşılamanın ardından kongreye geçti.

Kongreye girmeden önce Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi önünde kendisini bekleyen kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra kongrede de partililere seslendi. Çorum Milletvekili Ceylan’ın yönetiminde yapılan kongrede konuşan Erdoğan, 1 hafta içinde Afrin’e operasyon yapılacağının sinyallerini verdi. Erdoğan kürsüde konuşma yaptığı sırada Ceylan da sosyal medya hesabından “Reis konuşuyor, Elazığ coşuyor.” ifadelerine yer verdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim