Uğurludağ’a müjdelerle giden Ceylan, Çorum İl Özel İdaresi tarafından ilçeye bir adet cenaze yıkama- taşıma aracı ile Ankara'daki özel girişimleri sonucu bir adet kepçe kazandırıldığını söyledi.

Ceylan, çok yakında da bir adet kar kürüme aracının ilçeye kazandırılacağını bildirdi.

Milletvekili Ceylan’ın Uğurludağ programına AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İl Başkan Yardımcıları Eyüp Arslan ve Av. Yusuf Ahlatçı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, Ak Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun, AK Parti il yöneticileri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

İlçe halkı tarafından coşkuyla karşılanan Milletvekili Ceylan, İl Başkanı Karadağ ile beraberindekiler, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun'u makamında ziyaret etti.

Ziyaret öncesi Uğurludağ Belediyesi tarafından oluşturulan 15 Temmuz köşesini gezen Ceylan ve beraberindekiler, o günleri tekrar yaşadılar.

İlçede yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler hakkında Uğurludağ Belediye Başkanı Torun'dan bilgiler alan Ceylan, Başkan Torun'a yaptığı özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Remzi Torun da Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Karadağ'a ilçeye yaptıkların katkılardan dolayı plaket verdi.

AK Parti Uğurludağ İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Ceylan ve Karadağ, daha sonra ilçeye kazandırılan cenaze yıkama- taşıma aracı ve kepçenin teslim töreni için parti binası önünde düzenlenen programa katıldı.

Burada konuşan AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun, 14 yıllık Ak Parti hükümetlerinde Uğurludağ'ın yatırımda altın yıllarını yaşadığını ifade ederek,  “ilçenin eksikleri bitmiyor. Ancak şimdiye kadar yapılan yatırımlardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızın sürekli desteğini görüyoruz. Bunun bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum. Referandumda Uğurludağlılar yüzümüzü ak çıkaracaktır. Referandumda ‘evet’ diyoruz” şeklinde konuştu.

İnsanın yaşadığı yerde eksiklerin bitmeyeceğini söyleyen Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun ise “vekillerimizle ve il başkanımızla sürekli istişare halindeyiz. İlçemizin eksiklerini belirledik ve öncelik sırasına koyduk. Önceden yüzümüze kapanan kamu dairelerinin kapıları artık Ak Parti iktidarı ile sonuna kadar bizlere açık. Ürettiğimiz projelere imkanlar doğrultusunda anında destek veriliyor. İlçemiz adına belirlediğimiz eksiklikleri Vekilimiz Ahmet Sami Ceylan ve İl Başkanımız Mehmet Karadağ'a ilettim. En kısa zamandan bu sorunlarımızın çözümüne katkı sağlayacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Remzi Torun referandumda ‘evet’ diyeceklerini sözlerine ekledi.

“Uğurludağ ilçesinde böyle coşkulu, birlik ve beraberlik içinde karşılanmak bizleri son derece memnun etti” diyen AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ise yaptığı konuşmada şöyle dedi:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu partinin üyelerine her zaman birlikte hareket etmek ve halkımıza hizmet etmek yakışır.

Devletimizin geleceği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin bekası için referandumda Uğurludağlıların gereğini yapacağınızdan hiç şüphem yok. Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçiş süreceğiyle ilgili Anayasa referandumunda köy köy, mahalle mahalle, hane hane gezeceğiz. Uğurludağ teşkilatımızda en üst seviyede çalışacaktır. 15 Temmuz sürecini nasıl el el atlattıysak, referandum sürecini de hep birlikte çalışarak bize yakışanı yaparak atlatacağız. Uğurludağ köyleriyle beraber yaşam kalitesini yükselterek bu yıl çözülmedik hiçbir sorunu kalmayacak şekilde hizmete devam ediyoruz. On yıl aradan sonra sizlerin desteğiyle partimizin bu önemli sürecinde beraber olmaktan son derece mutluyum. Uğurludağ İlçe Başkanımız ve Belediye Başkanımızın yaptıkları hizmet ve çalışmalar ile ilçe halkımız hak ettiği noktaya ulaşmaktadır. Bu günden sonrada bizlere iletilen eksiklikler milletvekillerimizin katkıları ile çözüme kavuşacaktır.”

Yapılan konuşmaların ardından cenaze yıkama- taşıma aracı ile 400 bin TL değerindeki kepçenin teslim töreni gerçekleştirildi. Tören sırasında kurbanlar kesildi.

Tören sonrası ise Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Karadağ, köy muhtarları ile biraraya gelerek, muhtarların isteklerini dinlediler ve çözüm önerilerini ilettiler.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim