Bugün Alaca ve Sungurlu'da miting programlarına katılan Milletvekili Ceylan, daha sonra Demirşeyh Köyü, Türkhacılarhanı Köyü ve Eşme Köylerini de ziyaret etti.

Ceylan’a ziyarette AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti İl ve Merkez İlçe teşkilatı eşlik etti.

Her üç köyde de vatandaşlarla tek tek tokalaşan Ceylan, 24 Haziran için hem destek istedi, hemde köy halkının talep ve sorunlarını dinledi.

Köy halkına hitaben bir konuşma yapan Ceylan, “Biz iktidara geldiğimiz de kilit taşı oranı yüzde sıfırdı. Şimdi aradı ise 1200 yerleşkemiz var, bunların yüzde 75’ni kilit taşı ile buluşturduk. 2019 yılı sonu itibariyle kilit taşı olmayan yerimiz kalmayacak” dedi.

Bir köylü vatandaşın, “Doğalgaz istiyoruz” sözü üzerine konuşan Ceylan, “Biz hayal denilenleri gerçekleştirdik. Bu isteği neden gerçekleştirmeyelim” diye konuştu.

Köy halkını refaha kavuşturduklarını belirten Ceylan, “Köylü bu ülkenin efendisidir diye çıktığımız bu yolda, kırsal kesimde ki vatandaşlarımızın da her hizmetten yararlanması için çaba sarf ettik. Şehirde ne varsa köyümüzde de olması için çalıştık ve çalışmayada devam ediyoruz. Bu hizmetlerin artarak devam etmesi için 24 Haziran’da desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim