AK Parti Çorum Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi'ne tahsis edilen arazinin bedeli konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın esnaflara taksit kolaylığı sağlayacağını müjdeledi.

Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi 2020 yılı Olağan Mali Genel Kurulu’nda kooperatif üyelerine önemli bir müjdeyi açıklayan Ceylan, kooperatife tahsis edilen arazi bedelinin 24 taksit halinde ödenmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşeceğini duyurdu. Ceylan'ın bu sözleri salonda büyük alkış kopardı. Kendisinin de esnaflıktan geldiğini ve esnafın halinden anladığını hatırlatan Milletvekili Ceylan, “Sizin elinizi ne kadar rahatlatabilirsek bizde o kadar mutlu oluruz” dedi. 

Ahi Evran’da ilk kazmanın vurulması için ellerinden gelen her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını ifade eden Ceylan, “Allah bizlere hep birlikte bu güzel projenin açılışını yapmayı nasip etsin” şeklinde konuştu. Ceylan, ayrıca, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak hep birlikte el ele verildiğinde bütün sorunların üstesinden gelineceğine dikkat çekti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim