Çorum Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi’nde Otel İşletmeciliği bölümünü bitiren ve yıllardır turizm sektöründe çalışan Murat Ölçer, kendi acentesini hizmete açtı.

Yeniyol Mahallesi Gazi Caddesi No: 22 (Koton karşısı) adresinde bulunan Tatil İndex Turizm Seyahat Acentesi önceki gün hizmete açıldı. Açılışa AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ömer Arslan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katıldığı açılış emekli din görevlisi Veli Tekinasa’nın duası ile başladı. Daha sonra ise protokol üyeleri tarafından Tatil İndex Turizm Seyahat Acentesi’nin kurdelası kesildi. Açılışta davetlilere ikramda bulunuldu.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Galatalı’nın yiğeni olan Ölçer, sektörde uzun yıllar deneyimi bulunduğunu belirterek turizm sektörüne ivme kazandırma amacıyla bu işletmeyi kurduklarını söyledi. Çorumlulara yurt içi ve yurtdışı turları, uçak bileti, otel rezervasyonları, gemi turları, vize işlemleri, tatil paketleri, kültür, doğa ve kış turizmi, seyahat sigortası gibi bir çok alanda kolay ve güvenilir hizmet sunacaklarını söyleyen Murat Ölçer,

“Biz sektörde sadece yaz sezonunu değil, yılın 12 ayı boyunca herkese ve her bütçeye uygun tatil paketleri sunacağız. TÜRSAB üyesi olan ve en iyi fiyat garantisini sunan firmamıza tüm Çorumluları bekliyoruz. ‘Hayal Ettiğiniz Yere Bizimle’ sloganıyla dünyanın her yerine bir adım uzaktasınız” diye konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim