Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Cinbek, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şevket Avcu, beraberinde Mürsel Bostancı ve Sefa Patır ile birlikte AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan'ı TBMM'deki makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Birlik Başkanları, Ceylan'ı milletvekili ve komisyon üyesi seçilmesinden dolayı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.
Cinbek ve Avcu, Çorum’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Ceylan'a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Birlik Başkanları, Milletvekili Ceylan ile birliğin ve üreticilerin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceylan, konuklarına teşekkür etti.
Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Cinbek, AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın bir ziraat mühendisi olarak tarımı, hayvancılığı, ziraatı, Çorum'un sahasını ve yapısını çok iyi bildiğini belirterek, bu birikim ve tecrübenin hizmet olarak yansıyacağına inandığını dile getirdi. Ceylan'ın ayrıca komisyon üyesi seçilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını anlatan Cinbek, karşılıklı işbirliği halinde sorunların çözümünü sağlayacaklarını kaydetti.
Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şevket Avcu ise “Ceylan, içimizden birisi. Bir ziraat mühendisi olarak tarım ve hayvancılığın içinden gelmiş bir kardeşimiz. Bu açıdan kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Güzel günlerin yakın olacağına ve yeni dönemde Çorum'un büyük hizmetler alacağına yürekten inanıyoruz” dedi.
AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan da, önümüzdeki süreçte tarım ve hayvancılık alanında büyük atılımların yaşanacağını belirterek, Çorum'daki kurum ve kuruluşların da bu atılıma ayak uydurmasını istedi.
Ceylan, Çorum'da ürün kalitesini, çeşitliliğini, verimliliği artırarak köylüyü, üreticiyi refah seviyesi yüksek, mutlu, huzurlu bir seviyeye ulaştıracaklarının altını çizerek, bu noktada tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren oda, birlik ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceklerini söyledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim